Zâmbiți

Asemenea noua, scoțienii sunt recunoscuți pentru talentul de a economisi. Dar și pentru autoironie. Pentru câteva minue de relaxare, vă invităm să citiți câteva dintre glumele de mai jos. Majoritatea au fost preluate de pe www.scotlandvacations.com

Într-o zi Angus i-a făcut o vizită prietentului sau Donald și l-a găsit pe acesta smulgând tapepul de pe pereți. Evident, a remarcat „Vad că redecorezi”. Donald a răspuns „Nu. Mă mut”.

Bătrânul Tam, care își pierduse toți dinții, a primit într-o zi o vizită de la preot care a remarcat că Tam avea un bol plin cu alune. „Fratele meu mi le-a făcut cadou însă nu am ce face cu ele, poți să le iei” a spus Tam. Preotul s-a pus pe ronțăit și apoi a remarcat „Ciudat cadou pentru cineva care nu are dinti”. „ Nu chiar pentru că au fost acoperite în ciocolata” a răspuns bătrânul Tam...”

Soția unui fermier, zgârcită din fire, i-a oferit pastorului venit în vizită un pahar de whisky. În timp ce îi înmâna paharul, i-a spus că este un whiskey de calitate, vechi de paisprezece ani. „Vai, doamnă” a exclamat pastorul privind cu regret către pahar, „este cam mic pentru vârsta lui”.

La o licitație în Glasgow un american bogat a anunțat că și-a pierdut portofelul ce conținea 10,000 £ și oferă o recompensa de 100 £ gasitorului. Din spatele sălii se aude o voce strigând „Ofer 150 £!”

Jock lucra la câmp când lângă el aterizează un pilot de acobatii, care își câștiga existența colindând țara. „Pentru 5£ te pot plimbă cu avionul”, spuse pilotul.„Imi pare rău dar nu îmi permit” "Hai să facem altfel” zise pilotul, „Va ofer ție și soției o plimbare gratuită dacă promiteți că nu vă veți speria și nu veți striga. În caz contrar, îmi plătiți 10£. S-au urcat în avion iar pilotu a efectuat tot felul de salturi, lupinguri șamd dar nu a reușit să îl sperie pe Jock. Pilotul s-a dat bătut și a aterizat. S-a întors către Jock și i-a spus „Trebuie să recunosc. Pentru niște oameni de la țara, sunteți foarte curajoși!” „Asa e” a replicat Jock. „Dar aproape că am țipat când am văzut că a căzut nevasta din avion”

Nepotul lui Jock vine într-o zi la el pentru a-i oferi un sfat. „Trebuie să aleg între două femei” spuse el, „o tânără frumoasă dar săracă pe care o iubesc din tot sufletul și o văduvă bogată pe care nu o suport.” „Urmeaza-ți inimă; căsătorește-te cu cea pe care o iubescti” l-a sfătuit Jock. „Multumesc, unchiule”. „Si unde anume locuiește vaduva” întrebă Jock..

"Am auzit că tu și Maggie v-ați rezolvat problemele și ați hotărât să vă casatoturi până la urma” îi spuse Jock lui Sandy. "Așa este” replică Sandy, „Maggie s-a inrasat atât de tare încât nu i-am mai putut scoate inelul de logodnă de pe deget”.

Ați auzit că afemeiatul acela de Jock a ademenit o fată în podul casei sub pretext că vrea să îi arate picturile sale? Ei bine, i-a vândut patru dintre ele.

Un scoțian avea ca pasageră în taxi o tânără femeie. Era atât de frumoasă că scoțianul abia mai reușea să se mai uite la aparatul de taxat.

ECONOMISEȘTE benzină împingând mașina până la destinație. Invariabil, trecătorii vor crede că ai făcut pană și te vor ajuta.

Într-o zi Jock a cumpărat o sticlă de whiskey foarte bun și, în timp ce mergea spre casă, a căzut. În timp ce încerca să se ridice, a simțim ceva ud pe pantaloni. S-a uitat către cer și a exclamat „Doamne, te implor, să fie sânge!” !”

Cum a luat ființă Marele Canion? Un scoțian a pierdut o monedă de șase pence.

Bătrânul Sandy era pe moarte. Soția sa Magie a ingenunghiat lângă pat și l-a întrebat tandru: „Pot face ceva pentru tine, Sandy?” Nici un răspuns. „Nu ai o oltima dorință, Sandy?” Acesta răspunse, abia soptit: ”Aș vrea puțin din șunca aceea fiartă.” „Taci, omule” spuse Maggie, „șunca este pentru inmormantare”.

Un locuitor din Aberdeen avea scarlatină. „Trimiteti vorbă creditorilor mei” spuse acesta, „In sfârșit pot să le plătesc o parte din datorie”.

O femeie și un bărbat din Aberdeen erau izolați pe o insulă pustie după naufragiul navei pe care se aflau. Erau zdrențăroși și începuseră să se termine și proviziile de hrană. „Presupun că ar fi putut fi mult mai rau” spuse femeia. „Da, bineînțeles că ar fi putut fi mai rau” o aprobă bărbatul. „Aș fi putut cumpăra un bilet dus-întors.”

Ați auzit de scoțianul care s-a căsătorit cu o fată născută pe 29 februarie doar ca să nu trebuiască să îi cumpere un cadou de ziua ei în fiecare an?

Un bine-cunoscut scoțian din Glasgow moare iar bătrâna lui văduvă vrea să îi anunțe toți prietenii prin intermediul unui anunț la ziar așa că merge la sediul ziarului și spune „As vrea să public un necrolog pentru răposatul meu sot”. Bărbatul din spatele biroului îi spuse „Bine, câți bani aveți?” Bătrâna răspunse „5£”. „Nu veți putea publica prea mult cuvinte cu acești bani dar vă rog să scrieți anunțul și vedem apoi” spuse bărbatul. Așa că bătrâna scrie ceva pe o hârtie și i-o întinde iar bărbatul citește „Peter Reid, mort”. Se simți vinovat și o încurajă pe bătrână să mai adauge câteva cuvinte. Bătrâna se gândi puțin, mai adaugă o propoziție și apoi îi înmână bărbatului hârtia. Bărbatul citi „Peter Reid, mort. Ford Escort de vânzare.”

Garanția CostBusters – Servicii de consultanță contra comision de succes!Business Opportunity

Join us, and open your own CostBusters office in your hometown!
>> Click here for more info <<