Cum vă putem ajuta?

Pe parcursul procesului de reducere a costurilor nu va trebui să ridicați un deget. Va trebui doar să alegeți dintre variantele de reducere a costurilor și să studiați rapoartele pentru a urmări creșterea profiturilor.

Conceptul nostru este simplu: cea mai ușoară modalitate de a crește profitul este aceea de a-l împiedică să se mai “scurga” din companie. Iar noi asta facem; într-o manieră sistematică și în același timp profesională, având vaste cunoștințe despre produse, servicii și furnizori, cunoștințe de care puțini dispun.

Mulți consideră că procesul de reducere a costurilor este egal cu licitațiile sau negocierile de preț. În realitate negocierea este abia al treilea pas din procesul de reducere a costurilor. Alți trei pași preced procesul de organizare a licitațiilor:

 1. Eliminarea cheltuielilor inutile
  Poate părea ciudat. Cine ar plăti chiar și un Leu pentru ceva ce nu este necesar? Ați fi surprinși să aflați cât de des descoperim produse și servicii pe care clienții noștrii le plătesc dar nu le utilizează.
 2. Modernizarea
  Produsele și serviciile pe care clienții noștrii le utilizează sunt adesea depășite moral sau tehnologic. Pe piață există alte soluții de o calitate superioară dar aceleași prețuri și, uneori, chiar și la prețuri mai mici.
 3. Analiză
  Toate produsele și serviciile achiziționate trebuiesc analizate cu grijă. Trebuie să identificăm cu exactitate ceea ce utilizați, de ce anume aveți nevoie cu adevărat. Iar metoda pe care o utilizăm este analiza de tip Pareto. Este o procedură ce necesită efort din partea noastră însă este singura modalitate prin care putem obține o imagine clară asupra costurilor. Fără această analiză este ușor să te pierzi în vârtejul comunicării și al tarifelor excesive iar asta se va reflecta în facturile de la sfârșitul lunii.


În multe cazuri, am reușit să le economisim clienților noștrii mai mulți bani prin intermediul primilor doi pași de mai sus decât prin intermediul licitațiilor. Iar cel de-al treilea pas este absolut necesar pentru a putea să vă oferim cele mai bune recomandări pentru maximizarea profitului companiei dumneavoastră.

Nu realizăm miracole. Oricine dispune de cunoștințele necesare și are și suficient timp, poate implementa un astfel de program de reducere a costurilor. Cunoștințele pot fi obținute. Dar este nevoie și de timp. Iar noi învățam încă din 2005.

"Timpul costă bani!"

Iar timpul dumneavostră este cel mai scum. Dar iată cum va putem ajuta. Dumneavoastră și colegii dumneavoastră vă puteți concentra pe activitatea de bază, lăsând cheltuielile indirecte în grija noastră. În cazul anumitor categorii de costuri, vă putem economisi până la 45% iar acest lucru se va reflecta imediat prin creșterea profitului. Noi putem face acest lucru mai repede și mai eficient pentru că este meseria noastră. Și vom reuși să identificăm economii de costuri chiar și atunci când dumneavoastră sunteți convinși că nu mai pot fi făcute economii.

Puteți beneficia de serviciile noastre fără a vă asuma riscuri deoarece lucrăm pe bază de comision de succes. Fără avans, fără tarife minime, fără tarife pe oră. Veți primi o factură din partea noastră doar dacă vom reuși să identificăm oportunități de reducere a costurilor iar dumneavoastră le veți accepta.

Deci nu aveți nimic de pierdut, doar de câștigat.

Observații:
 • Suntem consultanți independenți. Nu vindem nici un fel de produse și nu reprezentăm nici un furnizor. Nu acceptăm comisioane din partea furnizorilor. Acceptăm doar comisioane de succes din partea dumneavoastră. Aceasta este garanția că lucrăm exclusiv pentru dumneavoastră.
 • Furnizorii curenți vor fi implicați în procesul de reducere a costurilor și în eventualele licitații exceptând cazurile în care primim alte instrucțiuni din partea dumneavoastră.
 • Evident, o clauza de confidențialitate va fi inclusă în contract dar vreau să subliniez următoarele
  • noNu suntem spioni industriali,
  • Și nu suntem inspectori financiari.
 • Vă oferim sfaturi referitoare la potențiale reduceri de costuri, însă decizia finală vă aparține. Apoi noi vom implementa deciziile pe care luați dumneavoastră.
 • Vă garantăm că produsele și serviciile vor rămâna cel puțin la același nivel din punct de vedere al calității, sau vor fi mai bune calitativ acolo unde acest lucru este posibil.
 • Nu vă vom perturba activitatea zilnică, iar atunci când este absolut necesar, vom interacționa doar pentru minimum necesar.

Garanția CostBusters – Servicii de consultanță contra comision de succes!Business Opportunity

Join us, and open your own CostBusters office in your hometown!
>> Click here for more info <<