Intrebări Frecvente


De ce aveți nevoie de serviciile CostBusters? Echipa noastră va face tot ce îi stă în putință pentru a vă menține costurile la un nivel cât mai redus.

În prezent, cei ce nu tratează cu seriozitate problema costurilor riscă să ajungă în faliment. Și vreau să clarific acest aspect. Dumneavoastră și angajații dumneavoastră cu siguranță depuneți toate eforturile posibile, în limita timpului disponibil. Dar aveți timp să vă ocupați de toate?

Costurile indirecte sunt alcătuite din 15 până la 20 de categorii diferite de costuri. Fiecare categorie necesită cunoștințe aprofundate referitoare la piață și produse pentru a putea menține un nivel scăzut al costurilor. Mai mult, trebuie să fiți familiari cu capcanele prin intermediul cărora furnizorii reușesc să încarce facturile dumneavoastră lunare. Și nici cei mai prudenți clienți nu reușesc să le evite.

Cunoștințele necesare referitoare la piață și produse pot fi obținute prin stiudiu. Iar noi le stiudiem încă din 2005, și continuăm să o facem și în prezent. Însă mă tem că nici dumneavoastră și nici angajații dumneavoastră nu dispuneți de suficient timp pentru a acumula cunoștințe aprofundate despre costurile indirecte.

Noi ne câștigăm existența utilizând aceste cunoștințe pe care le-am acumulat de-a lungul multor ani. De aceea reușim să identificăm oportunități de reducere a costurilor acolo unde toată lumea este convinsă că nu mai există loc de îmbunătățiri.

(Înapoi)

Înseamnă că procesul de reducere a costurile se va finaliza prin încheierea de contracte cu noi furnizori?

Nu neapărat. Mai mult, în majoritatea cazurilor nu este necesară schimbarea furnizorilor. Furnizorii pot oferi discounturi considerabile sau putem negocia un aranjament special benefic ambelor părți. Astfel, puteți continua colaborarea cu un furnizor pe care îl cunoașteți bine.

Mai multe aspecte trebuiesc luate în considerare atunci când evaluăm ofertele furnizorilor. Menținerea relației cu furnizorii actuali a fost mereu o prioritate pentru noi, exceptând cazurile în care primim alte instrucțiuni din partea dumneavoastră. De asemenea, continuarea colaborării cu actualii furnizori reprezintă un avantaj deoarece majoritatea vor fi dispuși să negocieze pentru a putea să își păstreze clienții.

Indiferent de circumstanțe, întotdeauna ne vom asigura că, indiferent de reducerile de costuri obținute - dacă este vorba despre un furnizor actual sau unul nou - calitatea produselor și/sau serviciilor va rămâne cel puțin aceeași.

(Înapoi)

Serviciile CostBusters se pretează doar companiilor?

Nu. Putem identifica reduceri de costuri în cadrul oricărui tip de organizație cu peste 50 de angajați. Cu toate acestea, este evident că cererea pentru acest tip de servicii va veni în principal de la companii. Ne-am dori ca printre clienții noștrii să se regăsească mai multe companii de stat, autorități locale sau organizații non-profit. Am fi mai mult decât încântați să îi putem ajuta să economisească bani.

(Înapoi)

Ce se întâmplă dacă CostBusters nu reușesc să identifice reduceri de costuri?

În cazul în care nu reușim să identificăm oportunități de reducere a costurilor, este o veste bună pentru dumneavoastră. Înseamnă că dumneavoastră și angajații dumneavoastră ați reușit să vă alegeți furnizorii într-o manieră foarte eficientă, și achiziționați totul la cele mai competitive prețuri. În acest caz, nu vă vom factura nimic.

Lucrăm pe bază de comision de succes - Aceasta este Garanția noastră. În cazul în care un reușim să identificăm reduceri de costuri, un trebuie să ne plătiți. Aceasta este o oportunitate ce nu implică nici un risc pentru dumneavoastră.

(Înapoi)

Sunt un simplu angajat al companiei. Ce părere vor avea managerii sau acționarii companiei dacă veți reuși să identificați economii considerabile?

Suntem convinși că șeful dumneavoastră este un bun manager și este conștient că aportul dumneavoastră este considerabil mai mare dacă vă concentrați pe activitatea de bază.

În același timp, managerul dumneavoastră va trebui să recunoască eforturile pe care le faceți pentru a menține costurile la un nivel cât mai scăzut. Noi reușim să identificăm noi oportunități de reducere a costurilor deoarece aceasta este activitatea noastră de bază. De aceea reușim să facem acest lucru mai repede și mai eficient. Și așa este normal, nu?

(Înapoi)

Am reușit să reducem costurile la un nivel minim. Nu credem că este posibil să mai obținem alte reduceri de costuri.

Probabil veți fi suprinsi. Mulți dintre clienții noștrii au crezut același lucru și au semnat un contract cu noi doar din curiozitate și pentru că nu aveau nimic de pierdut. La finalul proiectului, au fost plăcut surprinși și foarte mulțumiți de rezultate.

Rezultatele pe care le obținem nu reprezintă o critică la adresa clienților noștrii. Mai degrabă este dovadă faptu;lui că ne concentrăm pe arii diferite; clienții noștrii se concentrează pe activitatea de bază iar noi pe costurile indirecte.

(Înapoi)

Ar fi un lucru bun dacă am reuși să mai reducem din costuri. Din păcate în momentul de față nu putem aloca timp unui astfel de proiect.

Nu trebuie să lucrați alături de noi. Nici măcar nu vă vom deranja, doar o mică parte dintre angajații dumneavoastră vor fi implicați în proiect și doar pentru strictul necesar..

Tot ce trebuie să ne puneți la dispoziție este un birou unde vom lucra pentru maxim o zi, acces la un copiator și la facturile aferente costurilor indirecte. Uneori suntem nevoiți să cerem clarificări din partea contabililor sau le vom cere să ne printeze o parte din înregistrările din software-ul de contabilitate. Încercăm să implicăm angajații companii în proiect cât mai puțin posibil. Acest tip de proiect nu este similar unui audit ISO unde toți angajații trebuie să fie la dispoziția auditorului.

Tot ce va trebui să faceți va fi să decideți între variantele de reduceri de costuri pe care vi le vom prezenta. Și începând cu luna următoare, reducerile de costuri vor fi vizibile în contul de Profit și Pierdere.

(Înapoi)

Garanția CostBusters – Servicii de consultanță contra comision de succes!Business Opportunity

Join us, and open your own CostBusters office in your hometown!
>> Click here for more info <<