CostBusters - Creșterea profitabilității în schimbul unui comision de succes

Managementul costurilor pentru sectorul dinamic al companiilor mijlocii și mari

Stimată Doamnă / Stimate Domn,

Numele meu Sándor Tősér, managerul CostBusters România, parte a CostBusters Internațional. Vă putem oferi servicii profesionale - contra unui comision de succes - reprezentanții noștrii, specialiști în reducerea de costuri indirecte, vă stau la dispoziție.

Cu ajutorul nostru puteți economisi nu numai bani ci și timp: angajații dumneavoastră se pot concentra pe activitatea de bază a companiei, activitate ce generează majoritatea profitului companiei.

Încă din 2005 CostBusters Internațional ajută companii din diferite industrii. Clienții noștrii sunt majoritatea companii de dimensiuni medii însă portofoliul nostru de clienți include și câteva companii mari. Pentru majoritatea clienților noștrii am reușit să obținem economii anuale de peste zece mii de Euro pe an.

Analizăm exclusiv cheltuielile indirecte. Aceste tipuri de costuri se regăsesc în structura de costuri a companiilor, indiferent de industria din care fac parte: producție, servicii sau agricultură. Singura diferență o reprezintă structura costurilor indirecte. Aceste tipuri de costuri sunt relativ mici raportat la costurile cu materiile prime, salariile și subcontractorii. Acesta este și motivul pentru care de cele mai multe ori sunt trecute cu vederea.

Chiar și în situațiile în care costurile indirecte nu sunt neglijate, acestea pot fi alcătuite din până la 15 sau 20 de categorii de costuri diferite. Ceea ce face dificilă memorarea tuturor tupurilor de produse și servicii, a trucurilor utilizate de către furnizori, a sistemelor de tarifare prezentate intenționat într-o manieră haotică pentru cineva care încearcă să memoreze toate aceste lucruri pe lângă activitățile curente. Acesta este și motivul pentru care reușim mereu să identificăm reduceri de costuri, această fiind specializarea noastră.

În cazul în care compania dumneavoastră număra peste 50 de angajați, este aproape sigur că vom reuși să vă economisim ceva bani. Și, de obicei, economiile obținute într-un an reprezintă echivalentul unei mașini nou-nouțe. Ce fel de mașină? Un Ford Focus sau un Lexus? Nu putem ști până nu facem o scurtă analiză preliminară.

Dar putem afla împreună destul de ușor. Și fără să vă asumați vreun risc deoarece lucrăm contra unui comision de succes.

Trimiteți-ne un e-mail pentru o analiză preliminară gratuită.Click aici >> Contact

Garanția CostBusters – Servicii de consultanță contra comision de succes!Business Opportunity

Join us, and open your own CostBusters office in your hometown!
>> Click here for more info <<